Projekt ZDRAVJE

Spoštovani!

Z veseljem sporočamo, da pričenjamo s prvimi aktivnostmi projekta “Krepitve telesnega in duševnega zdravja zaposlenih v slovenskih občinah” s katerim smo uspešno kandidirali na razpisu Zavoda za zdravstveno zavarovanje Republike Slovenije. Prvi korak je povezana z izvedbo analize, s pomočjo katere bomo lahko oblikovali in izvedli aktivnosti, ki bodo vplivale na telesno in duševno zdravje zaposlenih v slovenskih občinah.

Na vas se sedaj obračamo s prošnjo po izpolnitvi dveh vprašalnikov: vprašalnik za občino kot delodajalca (izpolni ga vodstvo občine) ter vprašalnik za zaposlene na občini (prosimo da vprašalnik razdelite med vse zaposlene). Po prejemu izpolnjenih vprašalnikov bomo opravili analizo ter na podlagi dobljenih rezultatov nadaljevali z aktivnostmi, predvidenimi v projektu, o katerih vas bomo vsekakor sproti obveščali.

Vljudno prosimo, da nam izpolnjene vprašalnike, ki ste jih prejeli preko elektronskih sporočil, posredujete na mail info@sios.si ali po pošti (Sindikat občin Slovenije, Razlagova 22, 2000 Maribor) najkasneje do 9.10.2015.

Lahko pa jih izpolnite tudi preko naše spletne strani – pod zavihkom Projekt ZDRAVJE.

Za sodelovanje se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo!

 

SINDIKAT OBČIN SLOVENIJE

 

 

 

Projekt “Krepitve telesnega in duševnega zdravja zaposlenih v slovenskih občinah” je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.